Tornar

4- REVIVIM LES PLACES PETITES!


Descripció

Incidim en més de set petites places d'arreu de la zona oest d'Olot.

Omplim de vida els petits espais compartits dels nostres barris! Amb la millora d'aspectes com l'accessibilitat, el mobiliari, l'equipament esportiu i els punts d'aigua. En són propostes concretes la inclusió de jocs cooperatius i universals amb activitats de dinamització, l'enjardinament i la il•luminació amb llums LED.

Es contempla la millora de les places Gil Vidal Forga, Plaça del Farcell (Pl. Vivendes Garrotxa), Jardins dels Pisos de la Caixa , Jardins del Mossèn Lluis Planella (Pl. dels Clavells), Plaça Montolivet, Parc del Xiprer, Plaça Mas Baix (Pl. La Creu), amb projectes concrets com per exemple:

Pl. Gil Vidal Forga – Que esdevingui una plaça més viva, amb caliu i espai de trobada entre els veïns i veïnes dels carrers del voltant. Creant, entre altres accions, una zona de jocs per a nens i nenes (gronxadors) i millorant la seguretat de la plaça.

Pl. del Farcell (Pl. Vivendes Garrotxa) – Es busca una millora dels espais verds, així com el foment i dinamització de l'espai amb jocs, entre altres accions.
Jardins dels Pisos de la Caixa – Per a reviure l'espai es proposa una millora del mobiliari urbà, pavimentació d'una part i creació d'espais de jocs per a la mainada com gronxadors, una porteria, una cistella, tennis taula… entre altres.

Jardins del Mossèn Lluis Planella (Pl. dels Clavells) – Entre altres es vol ajardinar els espais buits, arreglar els jocs existents i instal•lar-ne de cooperatius.


Vots obtinguts

Aquesta informació es facilitarà al final del període de votació.


Cost

30.000 €


Comparteix:


Fotografia


Comparteix:

Amb el suport de: